Uw webshop verkopen? 

Verkoop Webshop | Webshop te koop?

Veel internetondernemers denken regelmatig na over verkoop van hun webshop.
Wilt u uw webshop verkopen? Fresh Tuesday geeft vertrouwelijk advies en onderzoekt, begeleidt en realiseert de verkoop van webshops.

 • Gratis intakegesprek voor uw webshop en waardebepaling.
 • Uw webshop verkopen, maar dat (nog) níet aan de grote klok hangen?
 • Fresh Tuesday benadert vertrouwelijk de juiste koper voor uw webshop.
 • Wilt u vooronderzoek laten doen in verband met een mogelijke verkoop?
 • Hoeveel is de webshop waard? Op basis van welke factoren?
 • Waar moet u aan denken bij verkoop van uw webshop?
 • Waarom juist nú verkopen?
 • Bel Fresh Tuesday: 033-3690015 of stuur een mail
 • Of lees eerst meer over Fresh Tuesday en Marcel Borgman

(Wilt u een webshop/onderneming kopen en overnemen? Momenteel begeleidt Fresh Tuesday 5 online ondernemingen die beschikbaar zijn voor overname.)

Turbulentie in de webshop wereld
Er zijn zoveel ontwikkelingen in de online wereld. Google verandert haar gedaante voortdurend met (altijd) financiële consequenties voor webshops vanwege de impact op rankings en het aantal bestellingen. Daarnaast is zelden bekend wat de “next steps” zijn. Maar dat de volgende veranderingen al gepland staan, dat is altijd zeker. Daarnaast hebben internetreuzen als Amazon, AliExpress | Alibaba en andere grote buitenlandse onderneming hun oog laten vallen Nederland. Wij hebben een prachtige markt, snel internet, uitstekende distributie én een koopgrage online bevolking.

De groten worden groter. Niemand wacht op wie dan ook. Denkt u na over het eventueel verkopen van de webshop of onderneming? Dan is het van belang om goed te sparren over de mogelijkheden, kansen, risico’s en alles wat te maken heeft met het verkooptraject.

Fresh Tuesday verzorgt aan- en verkoop van webshops. Van gedachten wisselen? Neem vrijblijvend en vertrouwelijk contact op voor een afspraak.

Samen meer bereiken? Stuur een e-mail of bel 033-3690015

Overname Webshop | Webshop kopen?

Overweegt u de mogelijke overname van een concurrent? Fresh Tuesday onderzoekt, verkent en ondersteunt bij de overname van een webshop.

 • Wél een overname verkennen, maar dat níet aan de grote klok hangen?
 • Vooronderzoek doen in verband met een mogelijke overname?
 • Concreet een webwinkel kopen of een overname-traject starten?
 • U heeft een bepaalde webshop op het oog?
 • Waarom juist nú verkennen en/of een webshop gaan overnemen?
 • Vertrouwelijk contact leggen? Bel het directe nummer 033-3690015.

Overnemen of overgenomen worden
De tijd van overzichtelijke en ordentelijke ontwikkelingen in de online markt is voorbij. Het is steeds vaker een kwestie van overnemen en/of op een later moment overgenomen worden. Groei, tijdige en verstandige acquisities zijn daarbij een essentieel onderdeel.

Op het online-monopolie-spelveld worden strategische posities ingekocht om andere webshops of een andere onderneming te blokkeren, hinderen of cruciale delen van markten af te schermen. Of simpelweg het overnemen van webwinkels, klantenbestanden, inkoopkanalen, kennis, volume en gecombineerd rendement. Nog nooit is solide online groei zo’n essentiële factor geweest.

De relatief afgeschermde positie van de Nederlandse en Belgische webwinkels nadert haar einde. Het lijkt er steeds meer op dat er een online verkoopoorlog voor de deur staat. Zeker wanneer grote Aziatische en Amerikaanse (en andere) online aanbieders zich binnenkort daadwerkelijk fysiek met 1 of meer megamagazijnen vestigen in Nederland. Of vlak over de grens of elders in de EU. Dan zijn douanedrempels verleden tijd. Dan leveren óók zij razendsnel. Dan nemen óók zij Nederlandse en Belgische specialisten aan die de lokale online markt en consumenten door en door kennen.

Volume, slagkracht, bedrijfsgrootte en “niche” zijn van groot belang. Want wanneer buitenlandse online specialisten hier vol aan de bak gaan, dan is de echte online marge-slijtageslag een feit. Grote online spelers zoals Amazon bieden maximale prijstransparantie. Ze leveren alle varianten en alle services.

Deze one-stop-shops worden steeds slimmer en bieden steeds meer. Van de duurdere merkartikelen tot en met de goedkopere producten en huismerk artikelen. Bovendien richten zich ook op het bedienen van specifieke doelgroepen zoals met Amazon Business. Voor wie nog twijfelt: 68% van de totale groei van de Duitse online markt in 2017 was voor Amazon. (De groei van Amazon in Duitsland was 3,2 miljard euro… in 1 jaar). Bron: Emerce.

Wilt u overleggen met Fresh Tuesday over de mogelijke overname van een andere webshop of onderneming? Neem vrijblijvend en vertrouwelijk contact op voor een afspraak.

Samen meer bereiken? Stuur een e-mail of bel 033-3690015

REACTIES | REFERENTIES