Uw webshop verkopen? 

Webshop verkopen? | Webshop te koop?

Veel internetondernemers denken regelmatig na over verkoop van hun webshop | e-commerce onderneming.
Overweegt u om uw webshop te verkopen? Fresh Tuesday geeft vertrouwelijk advies, onderzoekt en begeleidt de verkoop van webshops.

 • Uw webshop verkopen, maar dat (nog) níet aan de grote klok hangen?
 • Waar moet u aan denken bij verkoop van uw webshop?
 • Hoeveel is de webshop waard? Op basis van welke factoren?
 • Waarom juist nú verkopen?
 • Fresh Tuesday benadert vertrouwelijk de juiste kopers voor uw webshop.
 • Bel Fresh Tuesday 033-3690015 of stuur een email
 • Of lees eerst meer over Fresh Tuesday en Marcel Borgman

(Wilt u misschien zelf een webshop kopen / een overname doen? Momenteel begeleidt Fresh Tuesday 3 online ondernemingen die beschikbaar zijn voor overname. Daarnaast zoekt en benadert Fresh Tuesday ook in opdracht naar over te nemen webshops).

Turbulentie in de webshop wereld
De druk is groot. De online wereld gaat hard. De concurrentie groeit, op alle vlak. Google verandert haar systemen voortdurend met (altijd) financiële consequenties voor webshops. Want het heeft impact op advertenties, de vertoningen op allerlei soorten apparaten, de rankings en uiteraard het aantal bestellingen. Daarnaast is zelden bekend wat de “next steps” zijn. Maar dat de volgende veranderingen al gepland staan, dat is altijd zeker. Daarnaast hebben internetreuzen als Amazon, AliExpress | Alibaba en andere grote buitenlandse onderneming hun oog laten vallen Nederland. Wij hebben een prachtige markt, snel internet, uitstekende distributie én een koopgrage online bevolking.

De groten worden groter. Niemand wacht op wie dan ook. Denkt u na over het eventueel verkopen van de webshop of onderneming? Dan is het belangrijk om de mogelijkheden, kansen, risico’s en alles wat te maken heeft met het verkooptraject goed af te wegen.

Fresh Tuesday verzorgt aan- en verkoop van webshops. Van gedachten wisselen? Neem vrijblijvend en vertrouwelijk contact op voor een afspraak.

Samen meer bereiken? Stuur een e-mail of bel 033-3690015

Overname Webshop | Webshop kopen?

Overweegt u een overname van een bestaande webshop?  Of misschien wel een concurrent-webshop? Fresh Tuesday onderzoekt, verkent en ondersteunt bij de overname van een webshop.

 • Wél een overname verkennen, maar dat níet aan de grote klok hangen?
 • Heeft u een bepaalde webshop op het oog?
 • Vooronderzoek doen in verband met een mogelijke overname?
 • Concreet een webwinkel kopen en een overname-traject starten?
 • Waarom juist nú verkennen en/of een webshop overnemen?
 • Vertrouwelijk contact leggen? Bel Fresh Tuesday: 033-3690015.

Overnemen of overgenomen worden
De tijd van overzichtelijke en ordentelijke ontwikkelingen in de online markt is voorbij. Het is steeds vaker een kwestie van overnemen en/of op een later moment overgenomen worden. Groei, tijdige en verstandige acquisities zijn daarbij een essentieel onderdeel.

Op het online-monopolie-spelveld worden strategische posities ingekocht om andere webshops of een andere onderneming te blokkeren, hinderen of cruciale delen van markten af te schermen. Of simpelweg het overnemen van webwinkels, klantenbestanden, inkoopkanalen, kennis, volume en gecombineerd rendement. Nog nooit is solide online groei zo’n essentiële factor geweest.

De relatief afgeschermde positie van de Nederlandse en Belgische webwinkels nadert haar einde. Het lijkt er steeds meer op dat er een online verkoopoorlog voor de deur staat. Zeker wanneer grote Aziatische en Amerikaanse (en andere) online aanbieders zich binnenkort daadwerkelijk fysiek met 1 of meer megamagazijnen vestigen in Nederland. Of vlak over de grens of elders in de EU. Dan zijn douanedrempels verleden tijd. Dan leveren óók zij razendsnel. Dan nemen óók zij Nederlandse en Belgische specialisten aan die de lokale online markt en consumenten door en door kennen.

Volume, slagkracht, bedrijfsgrootte en “niche” zijn van groot belang. Want wanneer buitenlandse online specialisten hier vol aan de bak gaan, dan is de echte online marge-slijtageslag een feit. Grote online spelers zoals Amazon bieden maximale prijstransparantie. Ze leveren alle varianten en alle services.

Deze one-stop-shops worden steeds slimmer en bieden steeds meer. Van de duurdere merkartikelen tot en met de goedkopere producten en huismerk artikelen. Bovendien richten zich ook op het bedienen van specifieke doelgroepen zoals met Amazon Business. Voor wie nog twijfelt: 68% van de totale groei van de Duitse online markt in 2017 was voor Amazon. (De groei van Amazon in Duitsland was 3,2 miljard euro… in 1 jaar). Bron: Emerce.

Wilt u overleggen met Fresh Tuesday over de mogelijke overname van een andere webshop of onderneming? Neem vrijblijvend en vertrouwelijk contact op voor een afspraak.

Samen meer bereiken? Stuur een e-mail of bel 033-3690015

REACTIES | REFERENTIES