Referenties

Ever since I met Marcel Borgman, some 10 years ago, in my capacity as International Trade Director for the Netherlands Business Support Office in San Mateo, California, I was in awe about his business acumen and straight forwardness. I kept following him after he returned to the Netherlands and till this day I haven’t seen the slightest change in the way he goes about his business, other than positive growth. With great enthusiasm I full heartedly recommend Marcel to anyone seeking to do business with him, or otherwise wants to connect.

– Peter Laanen, Laanen The Brand

Ik heb nauw met Marcel samengewerkt ten tijde van het opstarten van zijn business in de V.S. waar ik toen ook woonde en werkte. Marcel had een scherp oog voor de mogelijkheden maar ook de juridische valkuilen van het zakendoen in de VS maar wist de juiste mensen aan zich te verbinden en e.e.a. snel op te starten.

– Hans Albers

Marcel staat voor vriendelijkheid, deskundigheid, inzet, passie, integriteit en betrouwbaarheid. Hebben in mijn Sara Lee tijd zeer succesvol en plezierig samengewerkt op digitale projecten!

– Theo v.d. Kamp, Mediativity

Teamspeler in hart en nieren. Weet als geen ander het beste uit mensen te halen om zo samen een optimaal eindresultaat te behalen.

– Sander Borghuis, La’Loupe

Ik ken Marcel als een zeer gedreven en creatief man die nieuwsgierig is naar de mens die hij voor zich heeft. Wat drijft jou en hoe haal je het beste in jezelf naar boven? Hij prikkelt je, zet je aan het denken en weet als geen ander te enthousiasmeren. Hij is kritisch, recht door zee en integer.’

– Shireen Rog

A people oriented manager to motivate you and going the extra mile. He combines an eye for detail without losing sight of the bigger picture. He is a great person to work with.

– Klaas Klunder, Marketing Penguin

…het onmogelijke mogelijk maken… Mission impossible
…een authentiek leider. Veel mensen volgen daar hele dure trainingen voor, sommige mensen zijn het 😉.
… een mensen-mens met oog voor organisatie belangen
… betrokken²
… stimulator, inspirator, deskundig, fijne gesprekspartner (slijpsteen voor de geest)

– Hillebrand Ewolds, Het Labyrint training & coaching