Fresh Tuesday: sámen meer bereiken

FreshTuesday_Groei_Stap_voor_Stap_

Ecommerce, kansen zien én benutten.
Rendement verbeteren. Groeien. Wat weten we eigenlijk écht van onze klanten? Waarom zijn ze klant of waarom haakten ze onderweg af? Voortdurend verbeteren, elke dag verder. Wat zijn de problemen of mogelijke valkuilen en hoe omzeilen we die? En bovendien altijd alert blijven om kosten te besparen waar mogelijk en slimmer te werken? Wilt u met uw organisatie méér bereiken, neem dan vrijblijvend contact op

Interim projecten en management. Hoe krijgen we zaken beter en succesvoller? 
Dat gaat 9 van de 10 keer het beste met mensen en teams die gelukkig zijn in hun werk. Mensen die sámen ergens voor gáán. Dat geeft zoveel energie én kracht én lol. Dat is de beste motivatie.
Het is ook één van de pijlers onder Fresh Tuesday. Want als mensen in een organisatie of in een team niet gelukkig zijn, dan zit er zand in de motor. En win je nooit. Het functioneren van een team is cruciaal: “Great things in business are never done by one person. They’re done by a team of people.” – Steve Jobs. Lees meer over interim management door Fresh Tuesday.

Coaching en management. Anders kijken en andere vragen stellen.
Anders kijken naar organisaties en mensen in teams. Waarom gaat iets zoals het gaat? Wat kan er gemakkelijk beter voor iedereen?
Het is van belang om vragen te blijven stellen. Wat bepaalt het succes van dit bedrijf of dit team? Waar zit de kracht? Wat zijn de individuele drijfveren? Wat drijft dit team? Waarom zijn ze zo succesvol? Hoe doen ze het? Welke mensen ´vormen de spil´? Hoe wordt er aangestuurd? Worden successen gevierd en gedeeld door iedereen?

Hoe verkopen we uw webwinkel | webshop | onderneming succesvol?
Fresh Tuesday geeft vertrouwelijk advies en onderzoekt, begeleidt en realiseert de verkoop van webshops. Diverse factoren spelen een rol: open vizier, goede voorbereiding en onderzoek, timing, gericht contact zoeken, doorzettingsvermogen, oog hebben voor de belangen van verkoper én koper.
In elk geval is het belangrijk om open te staan voor onverwachte wendingen. Bel met Fresh Tuesday om uw specifieke situatie door te nemen: 033-3690015. Of lees verder over webshop verkopen of overnemen.

Waarom de naam: Fresh Tuesday?
De dinsdag voelt vaak als een frisse, iets rustigere dag om nieuwe zaken op te pakken en in gang te zetten. Want Fresh Tuesday wil op een frisse en enthousiaste wijze ondernemers en ondernemingen helpen. Dat kan op allerlei vlak. Zie daarvoor de diensten die Fresh Tuesday levert. Daarbij staat altijd centraal: samen méér bereiken.

De Dinsdag wordt in Nederland beschouwd als meest productieve dag van de week. Herkenbaar?
Dat helpt bij het onthouden van Fresh Tuesday ; -)

Marcel Borgman

Enthousiast ondernemen, verkopen, zaken realiseren

Kernwoorden: groei, organisaties, ondernemingen en ondernemers helpen om beter te worden, stap voor stap, interim management, pionieren, marketing, directie, e-commerce, sales, internationale samenwerkingen, verkenning nieuwe bedrijven en markten, online concepten en ideeën.

Na diverse internationale sales- en managementfuncties ontstond in 2000 de kans om een jong internetbedrijf mede op te bouwen als marketingmanager en lid van het MT. Het bedrijf groeide naar 45 medewerkers en werd overgenomen door Unit4.

Uiteindelijk leidde dit tot het ondernemerschap in 2007 als mede-eigenaar en 10 jaar dagelijks management van o.a. Sherpaan BV en Sneltoner.nl en enkele andere bedrijven. Sneltoner won 5x de Thuiswinkel Award | Shopping Award en heeft inmiddels meer dan 172.000 klantenreviews met 9,4 als rapportcijfer.

Maanlander 35 in Amersfoort (vlakbij McDonald’s A1)