Interim Management | Interim Manager

Interim manager of extra slagkracht nodig?

Er zijn diverse situaties waarbij extra of interim management een belangrijke speelt in een bedrijf. Denk daarbij aan urgente, nieuwe of afgebakende projecten. Of bij problemen of onverwachte situaties in de markt of in een team en andere zaken die om een concrete aanpak vragen.

Een interim manager kan bovendien zorgen voor balans en rust in de interne en externe verhoudingen. En het bedrijf verder helpen richting rustiger vaarwater c.q. zaken ’n boost geven. Fresh Tuesday levert interim management diensten.

Marcel Borgman
Marcel Borgman, oprichter van Fresh Tuesday: een frisse blik op bedrijfsvoering. Ruim 20 jaar management- en directie-ervaring om te delen. Fresh Tuesday helpt ondernemers en bedrijven bij ontwikkeling, groei en verkoop.

Met name op het gebied van e-commerce en online business. Onder andere 5x winnaar Thuiswinkel Shopping Award 2014 – 2018. Breed inzetbaar voor korte of langere projecten, met kleine of grotere teams.

Beschikbaarheid? In overleg. Bijvoorbeeld voor een bepaald aantal uren of dagen per week of maand. Of als sparringspartner iedere maand of kwartaal op vaste momenten. Bel 033-3690015 of stuur een email.

Samen meer bereiken? Stuur een e-mail of bel 033-3690015

Wie is de beste interim manager?

Wie het weet mag het zeggen. De situatie en omstandigheden bepalen grotendeels het succes van een interim periode. Naast doelstellingen, interne verhoudingen, mandaat en communicatie spelen er talrijke factoren een rol. Uiteraard is van ervaring in diverse organisaties door de jaren heen van groot belang. Meer dan 25 jaar heb ik nationaal en internationaal in allerlei organisaties, klein en groot gewerkt in allerlei omstandigheden, de laatste 20 jaar in leidinggevende posities en/of in een MT of mede-eigenaar van een bedrijf. Dat betekent een brede ervaring op allerlei vlak. Zowel in de relaties met medewerkers, klanten, consumenten, aandeelhouders, eigenaren, opdrachtgevers, leveranciers, dienstverleners, lokale overheden. Inlevingsvermogen, integriteit en een open vizier hebben voor mens en organisatie is cruciaal voor een interim manager om optimaal te kunnen functioneren.

REACTIES | REFERENTIES