Management | Interim Manager

FreshTuesday_Groei_Stap_voor_Stap_

Manager | kartrekker | extra slagkracht nodig?

Marcel Borgman, oprichter van Fresh Tuesday: een frisse blik op bedrijfsvoering. Ruim 20 jaar management- en directie-ervaring om te delen. Fresh Tuesday helpt ondernemers en bedrijven bij ontwikkeling, groei en verkoop.

Achtergrond: 7 jaar ervaring binnen de directie van Unit4 Internet Solutions, business development bij Sherpaan.nl en meer dan 10 jaar verantwoordelijk voor e-commerce bij Sneltoner en andere bedrijven in binnen- en buitenland. Breed inzetbaar.

Beschikbaarheid 
Op vaste dagen of projectbasis / interim.

Samen meer bereiken? Stuur een e-mail of bel 033-3690015

Wie is de beste (interim) manager?

Wie het weet mag het zeggen. De situatie en omstandigheden bepalen grotendeels het succes van een interim periode. Naast doelstellingen, interne verhoudingen, mandaat en communicatie spelen “vlieguren” een belangrijke rol.

Brede ervaring in verschillende organisaties als het gaat om relaties met eigenaren, medewerkers, klanten, consumenten, aandeelhouders, opdrachtgevers, leveranciers, dienstverleners is zeer belangrijk.

Inlevingsvermogen, integriteit en een open vizier voor mens en organisatie is cruciaal voor een interim manager om optimaal te kunnen functioneren.

REACTIES | REFERENTIES