Specifiek & Flexibel

FreshTuesday_Groei_Stap_voor_Stap_

Interim

Er zijn diverse situaties waarbij een interim manager of teamleider een belangrijke rol kan spelen in een bedrijf. Denk daarbij aan specifieke afgebakende of nieuwe projecten, acute problemen, onverwachte situaties in de markt of in een team, een crisis, tijdelijke afwezigheid van een manager of andere zaken die om concrete aanpak vragen.

Interim management van Fresh Tuesday zorgt voor balans en nieuwe stabiliteit in de interne en externe verhoudingen. Om het bedrijf verder te helpen richting rustiger vaarwater c.q. om zaken een boost geven. Bel 033-3690015 voor overleg over uw situatie of vraag.

E-commerce

Fresh Tuesday is in te huren voor e-commerce projecten en werkzaamheden op allerlei vlak. Ervaringen met talloze nieuwe sites, kleine en grotere webshops, online projecten voor nationale organisaties en multinationals. Projecten met tientallen verschillende projectteams.

Door de jaren heen is het optimisme over het halen van deadlines herkenbaar. Net zoals de onderschatting over alles wat er nodig is om zaken te realiseren, het gevoel dat het nooit af is en over`moving targets’. Van gedachten wisselen over een online project, webshop of e-commerce activiteiten? Neem vrijblijvend contact op voor het maken van een afspraak.

Consultancy

Het jonge MT van het internetbedrijf wilde sparren met “iemand met grijs haar aan de slapen”, een senior directeur die ieder kwartaal een vaste avond kwam sparren. Die avonden bleken goud waard voor richting en houvast. Wilt u een frisse blik, via Skype sparren en van gedachten wisselen met Fresh Tuesday? Neem contact op of bel 033-3690015.

Verkoop webshop | online onderneming

Veel internetondernemers denken regelmatig na over verkoop van hun onderneming. Fresh Tuesday onderzoekt, begeleidt en realiseert de verkoop of overname van webshops en ondernemingen. Want er is zo veel gaande zowel in de ‘gewone’ zakelijke wereld maar zeker ook online en digitaal.

Google verandert haar gedaante voortdurend met altijd financiële consequenties en impact op rankings, aanvragen, offertes en het aantal orders en bestellingen. Daarnaast hebben de ‘online reuzen’ als Amazon en Alibaba en andere grote buitenlandse partijen hun oog laten vallen op het heerlijk compacte Nederland met haar sublieme internetnetwerk en koopgrage bevolking.

Wilt u van gedachten wisselen over de verkoop van uw webonderneming?